TAKTIČKE IZMJENE

Čedo Prodanović preuzeo obranu Ive Sanadera

5 Saslušanje Ive Sanadera

5 Saslušanje Ive Sanadera

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Čedo Prodanović od utorka je novi opunomoćeni odvjetnik salzburškog pritvorenika Ive Sanadera, otkriva Večernji list. Prodanović je jedan od najboljih zagrebačkih odvjetnika specijaliziranih za kazneno pravo, a jučer je Sanadera posjetio u pritvoru u Salzburgu gdje mu je bivši premijer potpisao punomoć

Večernjak piše da su Sanader i Prodanović u razgovoru proveli gotovo pet sati i utvrdili osnovne konture obrane.

'Nemam puno toga reći. Preuzeo sam predmet, ali tek trebam izvršiti uvid u spis da bih mogao biti imalo konkretniji. Trenutačno radim na okvirima postavljanja obrane, i to prema elementima koji su vidljivi iz naloga za istragu', rekao je Prodanović novinarki Večernjeg lista i dodao da se Sanader drži vrlo dobro za čovjeka koji je šest mjeseci u pritvoru.

'Nije rezigniran i u dobroj je psihofizičkoj formi. Čeka da se neposredno suoči s optužbama i dokazima kojima su one potkrijepljene', kaže novi branitelj bivšeg premijera.

Sanader, prema Prodanovićevim tvrdnjama, i dalje ostaje pri izjavi koju je nedavno dao preko odvjetnika Gorana Suića da će na sudskom ročištu 21. lipnja, sazvanom u povodu njegove žalbe na odluku o izručenju, tražiti da se postupi suprotno te da ga se hitno izruči u RH.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi