SAMMIR 'BROJI SITNO'

Calello od svadbe napravio tulum života

01.01.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Čim je 7. prosinca, nakon utakmice protiv Lyona, bivši trener Kruno Jurčić rekao igračima da su slobodni do 9. siječnja, istrčali su kao Usain Bolt. Prvi - Sammir

'Molim vas, žurim se na avion. Idem u Curitibu gdje me čekaju zaručnica i sin Noah. Ima već pet mjeseci, a ja ga još nisam vidio. Zapravo jesam, preko Skypea', rekao je Sammir i odjurio.

Od dolaska u Brazil, Sammir se ne odvaja od sina. Toliko je sretan da je zaručnica Yasmin uzela fotoaparat i slikala oca i sina kako spavaju.

'Noah je napokon u tatinom zagrljaju', napisala je Yasmin Chemin, koja bi ovih dana trebala postati Sammirova supruga. Par se prije dolaska u Zagreb, 9. siječnja, namjerava vjenčati, no zapelo je oko termina.

Brazilčevi prijatelji tvrde da se Sammir, otkako je vidio sina, promijenio i postao drugi čovjek. Takve vijesti razveselile su i Zdravka Mamića jer od trenutka kad je na svojim leđima uveo Dinamo u Ligu prvaka Sammir je pao u depresiju. Razlog su čelnici kluba, odnosno pogaženo obećanje da će ga pustiti u Brazil vidjeti sina.

'Preko telefona osjetim mu u glasu da je jako sretan. Još čekam da mi se javi s viješću da se oženio', kaže njegov menadžer Božo Slišković.

I dok Sammir traži svadbeni termin, Adrian Calello ga je našao. U Buenos Airesu 15. prosinca sa suprugom Mikaelom napravio je...

'…Najbolji tulum u životu! Nakon službenog dijela uslijedila je luda zabava do jutra', otkriva Calello, zbog kojeg je Mikaela ostavila prijatelje, obitelj i siguran posao u Argentini i preselila se u Zagreb.

Na svadbi je bio njegov suigrač Luis Ibañez, koji je na odmoru kod obitelji u Buenos Airesu. Napadač Jakub Sylvestr, čiji je status upitan, otišao je u rodnu Slovačku, a Tonel je, kao i Sammir, odmah nakon Lyona otputovao u Portugal, gdje ga čeka supruga i troje djece.

'Ona i djeca najvažniji su mi u životu. Jedva sam čekao da ih vidim. Dolazili su oni u Hrvatsku na utakmice. Evo, protiv Karlovca, u kolovozu ove godine, svi su došli na utakmicu. Bio sam toliko motiviran da sam morao zabiti gol', smije se Tonel.