IZAZOV PRIHVAĆEN

Bruxelles u ritmu Baby Lasagne: Sad i Biljana Borzan i Fred Matić plešu Rim Tim Tagi Dim

06.03.2024 u 18:04

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna na mrežama pokrenuo plesni izazov Rim Tim Tagi Dim, istom su se priključili i političari

Prvi je priliku za malo političkog profitiranja na račun Eurosonga iskoristio Valter Flego, istarski europarlamentarac iz redova IDS-a. On je na svom TikToku zaplesao u sigurnom okruženju dvorane za vježbanje, prikladno odjeven za fizičke aktivnosti.

@valter_flego Baby Lasagna and RIM TIM DAGI DIM challange! Istra puca od ponosa!! 💚 Glazba je ljubav, a naš je Marko tu ljubav prenio na cijelu Hrvatsku i velik dio Europe. 🎶🤍 Zato sam se i ja upustio u #rimtimtagidim izazov! I europarlamentarci plešu 😅🕺🏻💃We meowed back 🐈 #rimtimtagidimchallenge #babylasagna #challenge #eurovision2024 #dora2024 #umag #istra #istria #hrvatska #croatia ♬ son original - Eurovision Dream

Ovo se ne može baš reći za SDP-ovce Biljanu Borzan i Freda Matića, koji su izazov prihvatili, po svemu sudeći, u svom uredu. Spontanost europarlamentaraca je svakako za pohvaliti, ali... uostalom, pogledajte sami.

Podsjetimo, Baby Lasagna je prema kladionicama dominantni favorit za pobjedu na Eurosongu, s čak 17 posto šansi za trijumf.

Izvor: Društvene mreže / Autor: bravo!

Nakon što je pokrenuo ovaj izazov, po raznim društvenim mrežama veliki se broj onih koji vole demonstrirati svoje plesne vještine odlučio odgovoriti na ovaj izazov, od vukovarskih folkloraša, preko beba pa sve do mačaka, a sad im se sve više priključuju političari. Kako idu izbori, sigurno će ih biti još.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL