NOBILO ODGOVARA MARKOVINOVIĆU

'Branim Polančeca besplatno zbog općeg dobra'

16.06.2011 u 12:17

Bionic
Reading

Odvjetnik Anto Nobilo osjetio je potrebu odgovoriti na objede HDZ-ovog saborskog zastupnika Krunoslava Markovinovića koji ga je za tportal rekao da je 'Polančec samo sredstvo za Nobilove privatne interese' te da ga 'bivši potpredsjednik Vlade ne plaća jer mu je imovina blokirana'

No više od toga Nobila je zasmetalo što je Markovinoviću istom napadu krenuo i na članove njegove obitelji.

'To je već treći ili četvrti put u kratkom vremenu da me HDZ napada. Najprije Jandroković pa Markovinović. Na njega do sada nisam reagirao jer su mu istupi bili besmisleni, a sada je prešao granicu napadom na moju kćer. Da je imalo upućen u stanje stvari, znao bi da moja kći nije ništa izgubila. To je nisko i nema činjenične podloge', kazao je Nobilo.

Polančecov odvjetnik ističe da je točno da trenutno Polančeca brani pro bono jer je bivšem potpredsjedniku Vlade blokirana imovina, ali i dodaje da novac nije jedino što ga pokreće u odvjetništvu.

'Kaže Markovinović da je Polančecu blokirana imovina, da me nema čim platiti i da ja to sve radim za svoje privatne interese. Točno je da je Polančecu imovina blokirana, ali Markovinović nikako ne shvaća da se neke stvari u životu mogu raditi i za opće dobro. Ovdje se radi o društvenoj higijeni, ali on to ne može razumjeti jer ima HDZ-ov mentalni sklop.

Damir Polančec je častan i pošten čovjek i, kad bude imao novaca, platit će, a ako ne bude, neće. Da Markovinović išta zna, imao bi informaciju da odvjetništvo nije moj jedini izvor prihoda i da se ja bavim i visokim biznisom', zaključio je Nobilo.