SLUČAJ ANTONIJE BILIĆ

Borovec priznao pogrešku; sestra najavljuje pravnu bitku

27.06.2011 u 13:39

Bionic
Reading

Obitelj Antonije Bilić i dalje ne vjeruje tvrdnji Dragana Paravanje da je ubio 17-godišnjakinju. Najavljuju snažnu pravnu borbu za njegovo izručenje Hrvatskoj

'Cijeli sustav je zakazao jer se Paravinja slobodno prešetavao preko tri države. Trebali bi se sastati predsjednici vlada tih država i omogućiti da se tako nešto nikad više ne ponovi', poručila je Ana Bilić, dodajući da se cijela obitelj dobro drži te da još vjeruju da je Antonija živa i zdrava, piše dnevnik.hr.

Zahvalila je Jadranki Kosor zbog inicijative i traži da se u istragu, osim srpskog MUP-a, uključe psihijatri i psiholozi, kao i da se dokumenti o istrazi dostave Hrvatskoj. Ana Bilić je uvjerena da se Paravinjina supruga može okarakterizirati kao pomagač.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec kazao je da je počinjena greška zbog toga što predstavnici policije nisu blagovremeno davali više informacija obitelji Antonije Bilić nakon što je ona nestala te da je ta obitelj bila previše pod dojmom medija.

'Sestre Antonije Bilić su se žalile nekim institucijama da se u medijima objavljuje previše detalja o nestanku te da to šteti istrazi', kazao je.