Blogeri svih zemalja - ujedinite se!

Blogeri svih zemalja - ujedinite se!

15.10.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Gostovala sam na blogu mlade novinarke Ive alias Fashionbabice. Fora su mi ta gostovanja. Imam osjećaj da sam dio svijeta ;). U velikom svijetu blogeri gostuju jedni kod drugih i objavljuju se međusobno i podržavaju i druže i razvijaju kako zajedničke tako i individualne ideje

Fashionbabica došla je jedno poslijepodne s Tarikom Feničaninom, vrlo zgodnim i naočitim fotografom libanonskog podrijetla (da i takvi hodaju po našem malom gradu) u moju kuhinju.

Jest da su me zatekli s turbanom na glavi (od ručnika) i u šlapicama i potpuno nespremnu za snimanje, ali to je dio moje kampanjske, spontane prirode.


Nek' se ljudi osjećaju kao kod kuće. I doista su se tako vrlo brzo počeli osjećati, čak su ostali par sati u ugodnom čavrljanju i papanju. S tim da smo odradili posao, da ne pomislite kako smo se samo zezali


Divno je upoznavati nove, mlade ljude koji imaju hrabrosti baviti se onime u što vjeruju


Tarik je snimio par jako zanimljivih kadrova hrane, koji su drugačiji od radova fotografa s kojima inače surađujem. I to me oduševilo!


Dakle doista svatko od nas ima svoj vlastiti potpis. I zato zapravo priča o konkurenciji pada u vodu


Kad gledam iz tog kuta jasno mi je da ima mjesta za sve kreativce, znači ljude, na ovome svijetu


I zato vjerujem u suradnju, a ne u laktarenje i nazovi konkurenciju koja podmeće klipove i stvara male, zatvorene kružoke u kojima ima mjesta samo za par istomišljenika. Takav je stav poguban u zemlji koja je veličine jednog kvarta u New Yorku ili Bangkoku. Živjeli! Hik ;)!


Gozbica pripremljena u čast Fashionbabice i fotografa joj nalazi se na njezinom blogu (kao i još predivnih fotki), a ovo što vidite na fotki je ulov od prošlog vikenda. Zagorci su na glavnome trgu grada Zagreba prodavali delicije popute ove; patašoni (male tikvice) ukiseljeni s hrenom i lišćem jabuke i paprom. Ludilo!