Bird cage je postao - luster!

Bird cage je postao - luster!

03.08.2011 u 13:24

Bionic
Reading

Bird cage je postao - luster!

Još jedan novootkriveni blog sa zanimljivim DIY obratima! Jesyka D'Itri je kraljica pretvaranja predmeta za koje mislite da imaju samo jednu, jedinu svrhu u nešto potpunoma nezamislivo. Tako je i od kaveza za ptice napravila - luster!

Povremena sam pobornica shabby chic-a, naročito kad me stisne romantizam zajedno s weltschmertzom pa zamišljam kako se u krinolini bosonoga spotičem po proplanku, uzbibanih grudi i s vjetrom u kosi (?!). Hm ... elem, u tom sam stanju zamjetila i Jesykin uradak i poželjela ga podijeliti s vama.

Osim svega, Jesyka je osoba vrijedna citiranja zbog mudrosti, životne radosti te optimizma koji izvire iz njezinih riječi. Uvjerite se sami:

When I was first thinking of this project, I was stuck for maybe a half hour on how exactly I was going to get it up onto the ceiling, and how I was going to attach the two pieces together but still have the light bulb accessible. My best advice is to keep thinking about a solution to your problem until you have one! If you really want to make something happen, you will find a way. :) — Jesyka

Lijepo, zar ne?

A sada nekoliko fotkica koje će vam pokazati lice i naličje kaveza za ptice ;)


Bird Cage vulgaris


A mislili ste, zato što volite ptice i ne želite ih zatvarati u kaveze, da se morate riješiti kaveza pronađenog u podrumu ili na tavanu, kadli evo Jesyke i njezine superideje! Kavez je u tren oka postao lusterom!


I to u vašoj ljetnoj shabby chic rezidenciji ;)

Mašala! Detalje potražite na Jesykinom blogu ili Design Sponge blogu koji je svojevrsna Biblija svim ljubiteljima DIY i Before/After obrata!