PALA RUMUNJSKA BANDA

Bijelo roblje: Djevojkama tetovirali bar kodove i cijene!

26.03.2012 u 23:00

Bionic
Reading

Španjolska policija uhitila je ovog tjedna u Madridu dvije grupe iste bande Rumunja koji su se bavili trgovinom žena, ali na drastičan način jer su im, kao dokaz o vlasništvu, tetovirali bar kodove i cijenu kupoprodaje!

Kako bi se osigurali od eventualnoga bijega, šefovi operacije curama su na zapešću tetovirali bar kod i cijenu (na slici se vidi tetovaža i cijena od 2.000 eura) 'robe na prodaju'. U nekim slučajevima cijena je bila takva da se saznalo da je taj tetovirani bar kod zapravo i bio znak neke jeftine, serijske proizvodnje prostitutki.

Policija je takve nesretnice pronašla na poznatom okupljalištu prostitutki Poligono Marconi, na ulici Montera i u raznim klubovima.

U žargonu su cure nazivane 'koferima', 'torbama' ili 'biciklima'. Dio posla bilo je iznajmljivanje zona u kojima je curama nekih drugih zona bilo zabranjeno 'raditi'.

Policija je oslobodila jednu 19-godišnjakinju koju je našla vezanu lancima za radijator stana u kojem je 'ordinirala'.

Na njezinom tijelu nađeni su tragovi raznih udaraca, pa i onih bičem. I ona je bila tetovirana. Policija je upala u četiri takva stana. Konfiscirana su tri pištolja, 140.000 eura, noževe i drogu, zlatnina, pet vozila i dosta elektroničkih uređaja koju su bili pokradeni na ulici i od građana.