ne žele da ode

Oglasili se i branitelji: Bezuvjetna podrška generalu Krstičeviću

20.07.2017 u 15:29

Bionic
Reading

Bezuvjetna podrška ministru obrane Damiru Krstičeviću stigla je iz Zbora veterana hrvatskih gardijskih postrojbi (ZUV HGP). Javnim putem, kako su priopćili, žele iskazati bezuvjetnu podršku 'svom ratnom zapovjedniku, generalu Damiru Krstičeviću'

'Nebrojeno puta dokazao je svoju kvalitetu, čast i sposobnost, kako u ratu tako i u miru. Smatramo kako bi hrvatski branitelji i hrvatska vojska mnogo izgubili njegovom ostavkom', poručili su u priopćenju kojega potpisuje predsjednik Zuv HGP-a Miljenko Kolobarić.

Navode kako su hrvatski branitelji pokazali tijekom katastrofalnih požara u Dalmaciji kako stoje na raspolaganju 'svom zapovjedniku', a članovi njihovih udruga koji gravitiraju na tom području su odmah i priskočili u pomoć te se stavili na raspolaganje pri prevenciji i gašenju požarom zahvaćenih područja.

'Kao i prije nekoliko godina kada su nas zadesile poplave na području Slavonije, hrvatski branitelji su iznova pokazali snagu svojeg zajedništva i ljubavi prema Domovini te brzom organizacijom priskočili u pomoć svom narodu', piše ZUV HGP nadajući se kako će 'general kao i do sada te ubuduće časno obavljati svoju dužnost na mjestu ministra obrane RH'.