'ŽIVIM BOLJE NEGO MINISTAR'

Bernardica Juretić uživa na brodu, Facebook kipti: Srami se!

15.11.2016 u 15:50

Bionic
Reading

'Bolje živim nego ministar' napisala je u svom statusu na Facebooku koncem listopada bivša ministrica i bivša časna sestra Bernardica Juretić, priloživši uz tekst i prigodnu fotografiju – sebe na pramcu nekog srednje velikog broda

Je li ministrica zapjevala hit Mladena Grdovića nije nam poznato, no da je svojim statusom iznervirala brojne na toj društvenoj mreži svjedoči niz komentara. Kao što je poznato, Juretić nakon odlaska iz ministarske fotelje ima pravo na šest mjeseci pune ministarske plaće i još šest mjeseci pola plaće (tzv. pravilo 6+6) i stoga ne čudi da živi bolje nego ministar koji, za razliku od nje, mora raditi i zaraditi plaću.

'Sram vas bilo. Kako te nije sram???!!! I od Boga i od naroda koji plaća tvoje preseravanje. Sramota, to je velika vjernica, uzmi od sirotinje, Kad časna osjeti i doživi 50 nijansi hedonističkog života onda se lako sprda nad sirotinjom. Bitno da je uzela 6 + 6 nakon rada u ministarstvu. Neka joj. Iće' u raj sigurno, Užasno gadljivo za vidjeti! Ne zbog toga što je ženi dobro, već zbog svega onoga za što se predstavljala da zastupa, a sada, bez iole srama, ruga se sirotinji kiteći se tuđim perjem! Blagoslovljeni ono ko je lud', tek je dio komentara upućenih bivšoj ministrici.