BUNGA BUNGA DJEVOJKE

Berlusconi bi seks mogao platiti dva milijuna eura

14.06.2013 u 19:33

Bionic
Reading

U sudskom procesu protiv troje suradnika bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija zbog 'novačenja' žena za 'buga bunga' zabave u njegovoj vili, marokanska manekenka Imane Fadil danas zahtijeva odštetu jer je bila prisiljena na spolne odnose s Berlusconijem. Želi dva milijuna eura

TV osoba Emilio Fede, političarka Nicole Minetti i televizijski agent Lele Mora optuženi su i u odvojenom sudskom procesu 'Ruby'. Tužiteljstvo za njih traži kazne zatvora od po sedam godina i po 35.000 eura novčanih kazni. No, od njih sada dva milijuna odštete traži i Imane Fadil jer, tvrdi, optuženi su iskoristili njezinu financijsku situaciju i prisilili je na spolne odnose s tadašnjim premijerom.

Njezina odvjetnica Danila di Domenico je pred sudom u petak ustvrdila da je njena stranka zbog upletenosti u aferu izgubila puno poslova na televiziji i u modi, te da je sada posvuda poznata samo kao 'bunga bunga' djevojka, prenosi austrijska tiskovna agencija APA. Zato i smatra da zaslužuje odštetu.

27-godišnja Marokanka tvrdi da je od Berlusconija primila 2.000 eura gotovine nakon što je više puta sudjelovala u 'večernjim događajima' u njegovoj vili. Kaže da joj Berlusconi obećao i posao na jednom od njegovih televizijskih kanala.

'Bila sam zavedena, nemam posao i plaćam jako visoko najamninu', sada kaže manekenka.

Presuda u slučaju protiv troje optuženih, koji su, navodno, nabavljali prostitutke za Berlusconija, trebala bi biti objavljena 12. srpnja.

No, već 24. lipnja bi trebalo biti završeno suđenje u slučaju Ruby protiv Berlusconija, u kojem je nekadašnji premijer optužen zbog spolnih odnosa s maloljetnom prostitutkom i zloupotrebu položaja. Tužitelji traže kaznu zatvora od šest godina i doživotnu zabrana obnašanja javnih dužnosti.

Berlusconija je prošli mjesec sud proglasio krivim za utaju poreza, na što se bivši talijanski premijer već žalio.