BAREM JE U TRENDU

Belle zbog sebičnosti i nepreciznosti dobio po džepu

01.10.2012 u 18:24

Bionic
Reading

Kamerunac Henry Belle kažnjen je zbog nediscipline, trener Splita Tonći Bašić opalio gaje po džepu zbog toga jer je narušio klupsku hijerarhiju i izveo kazneni udarac protiv Lokomotive, koji je uz to i promašio

Ono što je nakon remija s Lokomotivom najavio, trener Splita Tonći Bašić je i proveo u djelo. Kaznio je Kamerunca Henrya Bellea sa za sada nepoznatim iznosom, a sve zbog iskazane samovolje i nepoštivanja klupske hijerarhije tijekom utakmice Splita i Lokomotive, koji je okončan neodlučenim ishodom 1:1.

Podsjetimo, sredinom prvog poluvremena sudac Bruno Marić dosudio je kazneni udarac za Split. I premda je dogovoreno kako kaznene udarce izvodi Ante Vitaić, Belle je samoinicijativno uzeo loptu i stavio je na bijelu točku. Njegovi suigrači su se pobunili, no Belle je bio tvrdoglav i što je najgore, kazneni udarac je promašio, bolje rečeno pogodio je gredu.

Bašić je doslovno poludio, želio je Bellea odmah izvući igre, no napravio je to u poluvremenu i najavio mu novčanu kaznu, koju je objavio uoči današnjeg treninga u svlačionici. Belle je šutke primio vijest o kazni, a kolika je ona, za sada je nepoznato.