ZA SPAS RODILIŠTA

Bandić generalni sponzor Imote u Lisinskom

30.11.2010 u 10:44

Bionic
Reading

Zagrebački Imoćani pokušavaju prikupiti sredstva za spas imotskog rodilišta te 7. prosinca organiziraju humanitarnu manifestaciju Večer Imotske krajine - Imota u Lisinskom

U dvosatnom kulturno-zabavnom programu nastupit će 176 izvođača te će se predstaviti bogata kulturna i povijesna baština Imotske krajine.

Marko Perković Thompson, grupa Feminem, grupa Dalmatino, Klapa Bratovština, Klapa Neviste, Tamburaški sastav Kristali, Mate Matišić, pijanist Marijan Đuzel, reper Ante Cash samo su dio onih koji će se pobrinuti da ta zimska večer u Zagrebu bude za pamćenje.

Program će voditi Ivica Đuzel uz pomoć bivše Miss Hrvatske Josipe Kusić.

Hrvatska još uvijek nije dovoljno upoznala Imotski i Imotsku krajinu, tako da je ovo odlična prilika da se na jednom mjestu i svim osjetilima doživi Imotska krajina, ističe se u priopćenju Organizacijskog odbora.

Sve zavičajne udruge Imoćana u Zagrebu, kao suorganizatori ove manifestacije, pripremit će u foajeu dvorane domjenak s gastronomskim specijalitetima Imotske krajine, tako da će svi prisutni nakon službenog programa imati priliku degustirati vrhunska imotska vina, domaći pršut i nadaleko poznatu imotsku tortu.

U organizaciju ovog događaja uključile su se i jedinice lokalne uprave sa područja Imotske krajine, generalni pokrovitelj manifestacije je Jamnica, a generalni sponzor Grad Zagreb.

Cjelokupni prihod ove humanitarne manifestacije bit će doniran za uređenje i opremanje rodilišta u Imotskom koje je trenutačno zatvoreno.

Ulaznice za ovu manifestaciju mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijenama od 100, 150 i 250 kuna, putem internetske stranice www.ulaznice.com.hr te na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.