NASTAVAK PREPIRKE

Bačić: Poklonjeni sat kasnije sam donirao, a od Milanovića očekujem da otkrije poslovne partnere

10.06.2020 u 20:37

Bionic
Reading

Potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić komentirao je na Facebooku današnji komentar predsjednika Zorana Milanovića, koji mu je spočitnuo da ima sat vrijedan 5000 dolara koji je dobio na poklon od direktora ACI-ja 2012. godine

Odgovarajući na prethodnu Bačićevu opasku kako bi predsjednik, da je premijer, sigurno otišao na godišnji odmor nakon izbora, Milanović mu nije ostao dužan.

'Išao bih roniti s onim satom od 5000 dolara koji je on dobio na poklon od direktora ACI-ja 2012. godine. Pa dao svom prijatelju jer on ne roni, ne? I ne zna engleski pa nije znao pročitati koliko je sati. Ne mora me voljeti ni poštovati, neka priča što god hoće, ali neka ne priča besmislice', rekao je Milanović.

'Današnjom izjavom o poklonjenom mi satu od strane ACI-ja, predsjednik Zoran Milanović podsjetio me na našu raspravu otprije sedam godina u Hrvatskom saboru. Naime, kao dugogodišnji predsjednik NO ACI-ja i zastupnik u Hrvatskom saboru, protivio sam se, za hrvatski turizam pogubnoj privatizaciji ACI-ja, koju je tada započela Vlada Zorana Milanovića. U odgovoru na moje pitanje i argumentaciju o štetnosti takve privatizacije, Zoran Milanović mi je, u nedostatku argumenata, odgovorio kako sam dobio na poklon od ACI-ja skupi sat. I tada sam mu odgovorio, kao i sada, da nisam urar, niti poput njega, procjenitelj vrijednosti satova, ali kako poklonjeni mi sat na proslavi 25. obljetnice ACI-ja, zajedno s brojnim drugim osobama koje su godinama “gradili” ACI i kojima su također uručeni pokloni, vrijedi višestruko manje', poručio je Bačić.

'I ne samo to, taj sam sat kasnije poklonio, odnosno donirao. I kao što Milanović vjeruje u moje poštenje i odgovornost prema biračima, tako i ja vjerujući u njegovu odgovornost prema biračima očekujem da konačno transparentno kaže tko su mu bili poslovni partneri dok je kratko vrijeme izbivao iz politike!', objavio je Bačić na svom Facebook profilu.

Rasprava Milanović - Bačić Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube