prevencija

Autoškole u Istarskoj županiji privremeno obustavljaju rad

17.03.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Autoškole u Istarskoj županiji privremeno obustavljaju rad zbog izvanredne situacije i provedbe epidemijskih mjera za sprječavanje širenja koronavirusa, priopćeno je u utorak iz Županijske gospodarske komore u Puli.

Poslovni subjekti sa sjedištem u Istarskoj županiji koji obavljaju djelatnost autoškola, djeluju kroz Strukovnu grupu autoškola HGK – Županijske komore Pula.

"Zdravlje polaznika i djelatnika autoškola je prioritet", poručili su iz županijske gospodarske komore. Procjenjujući da bi obustava trebala trajati između dva do četiri tjedna, što će ovisiti o mjerama, odnosno preporukama nadležnih institucija.

"Za sve dodatne informacije polaznici se mogu obratiti matičnim autoškolama, uz preporuku da koriste telefone, elektronsku poštu ili slične načine komunikacije kako bi se smanjili nepotrebni fizički kontakti. Osim sigurnosti i odgovornosti u prometu na cestama, zdravlje polaznika kao i djelatnika naš je prioritet, stoga zajednički treba premostiti ovu nedaću i nastaviti s edukacijom tamo gdje smo stali", navode iz Strukovne grupe autoškola Županijske komore Pula.