UJEDINJENI PROTIV TIRANIJE

Anonymousi objavili telefonske brojeve Bijele kuće i pozvali na rušenje Trumpa

01.02.2017 u 16:00

Bionic
Reading

Hakerska skupina Anonymous udarila je na administraciju novog američkog predsjednika Donalda Trumpa objavivši na internetu telefonske brojeve osoblja Bijele kuće i pozvavši pritom na bojkot i sankcije protiv Sjedinjenih Država

Brojeve telefona hakeri su objavili posebnoj internetskoj stranici nazvanoj 'Linija za komentiranje Bijele kuće', dodajući kako je 'otvorena komunikacija stup dobre demokracije'.

Skupina Anonymous također poziva na akcije protiv novoizabranog predsjednika i traži zabranu putovanja američkih državljana i bojkotiranje američkih proizvoda

Pored toga, skupina je na Youtubeu postavila snimku kojom pozivaju na 'ujedinjenje protiv tiranije'.


'Kao građani svijeta moramo se ujediniti protiv tiranije, bez obzira na to gdje se ona pojavi te je moramo osporiti', navodi se na snimci u kojoj pozivaju međunarodnu zajednicu 'bez obzira na pozadinu i ideologije da se ujedini u međunarodnom bojkotu protiv SAD-a dok Trumpovom režimu ne dođe kraj'.

'Ovo nije napad na vas, već čvrsta i potrebna akcija protiv uspona tiranije nad vama', navode Anonymousi obraćajući se građanima SAD-a.
Hakeri od građana SAD-a traže da se oslobode Trumpovog režima zahtjevom za njegovom ostavkom ističući kako prosvjedi nisu dovoljni za njegov pad.

'Oduzmite svoj rad iz džepova tirana, poremetite tržišta na koja su tako ponosni i uzmite u svoje ruke vlast izgradnjom društva i masovnom suradnjom. Zaboravite na poteze kojom Amerika ponovno postaje velika, danas možemo čovječanstvo ponovno učiniti velikim', navodi se u snimci koja se završava riječima 'očekuje nas tiranija'.