CIJENA SLAVE

Zvijezda TikToka htio impresionirati gledatelje pa se umalo utopio

27.02.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Jason Clark zaplivao je ispod površine zaleđenog jezera snimajući video za TikTok. Ali, onda se u jednom trenutku izgubio

Jason Clark podijelio je na Instagramu video zapis u kojem je prikazano kako je ostao zarobljen ispod zamrznute površine jezera.

Kako se bio našao u toj nezavidnoj poziciji? Pa, htio je impresionirati svoju sljedbu na društvenim mrežama plivanjem u ledenoj vodi jezera.

Ali, u jednom trenutku se izgubio i ostao pod vodom znatno dulje no što je bilo planirano, zbog čega su mu se očne jabučice privremeno 'smrznule', a on se umalo utopio.

'Nikad nisam došao bliže smrti', komentirao je Clark u opisu videa, 'Nisam očekivao kako će mi se očne jabučice tako brzo smrznuti. Rupa u ledu uopće se nije razlikovala od ledene površine.'

Kad je shvatio kako se ne može tako orijentirati, počeo je pratiti mulj kojeg je podignuo s dna plivajući. Ali, to ga je odvelo na krivi put.

Potom je pokušao leđima razbiti led, što se može vidjeti u videu. Bio je ostao gotovo posve bez daha i više ništa nije mogao vidjeti.

ljudska psihologija

Devet neobičnih kvaliteta posjeduju samo inteligentni ljudi. Jeste li i vi među njima?

Pogledaj galeriju

Pomirio se s time da se neće izvući. No, potom je rukom zamahnuo prema dijelu leda koji mu se učinio tanjim. Ruka nije naišla na otpor, a Clarka je oprao adrenalin i uspio je uspraviti se. Vid mu se vratio tek nakon što je dva, tri puta udahnuo.

Usprkos incidentu, Clark se uputio pod led još jednom. Drugi pokušaj je, kako je naveo, 'prošao nešto bolje', vjerojatno i zato što je nosio naočale za plivanje.

Njegove ledene avanture dosad su pregledane više od 200 tisuća puta na Instagramu. Nemali broj pratitelja zatražio je da bude pažljiviji i više ne radi takve gluposti, piše Independent.