EDUKACIJA

Znate li sve što treba znati o Snapchatu?

11.10.2016 u 13:59

Bionic
Reading

Netokracija će, u suradnji s Bamboo Labom, u četvrtak 27. listopada u Zagrebu održati prvu regionalnu edukaciju o aplikaciji Snapchat

Aplikaciju Snapchat ljudi diljem svijeta koriste za zabavu no ona je također i alat za promociju brendova, poslovanja ili osoba.

Kako koristiti Snapchat u promotivne svrhe moći ćete doznati na prvoj regionalnoj edukaciji o ovoj brzorastućoj društvenoj mreži koju će organizirati Netokracija, u suradnji s Bamboo Labom.

Snapchat broji preko 100 milijuna aktivnih korisnika dnevno i 10 milijuna video pregleda dnevno. Za razliku Facebooka i Twittera, Snapchat je vizualna platforma, idealna za pripovijedanje, s vertikalnim formatom video i foto sadržaja koji se stvara ekskluzivno za ovu društvenu mrežu.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima, marketingašima i svima zainteresiranima. Bit će u formi interaktivne radionice koju će voditi Iva Soldo, Gordana Blagus i drugi. Između ostalog, moći ćete naučiti tko koristi Snapchat, zašto i što očekuju od brendova, kako se zbližiti s aplikacijom i drugo.

Bit će održana u četvrtak, 27. listopada, u Instant Officeu, u Zagreb Toweru, Radnička 80, Zagreb.

Više:Netokracija