BESPLATNA RADIONICA

Želite znati više o internetu stvari? Svratite na SpliTech!

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 26.06.2017 10:24
  • Objavljeno 26.06.2017 u 10:24
internet stvari ilustracija

internet stvari ilustracija

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Boškovićevoj ulici 32 u četvrtak, 13. srpnja, očekuje vas niz predavanja kao i predstavljanja IoT ideja i projekata

U sklopu konferencije SpliTech, koja traje od 12. do 14. srpnja, bit će održana jednodnevna radionica o internetu stvari (IoT).

Na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Boškovićevoj ulici 32 u četvrtak, 13. srpnja, očekuje vas niz predavanja kao i predstavljanja IoT ideja i projekata. 

Cilj radionice je povezivanje IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama. Okupit će predstavnike IoT tvrtki iz Hrvatske, Italije, Amerike, Švedske i Švicarske.

Predviđa se kako će u 2018. godini broj IoT uređaja - koji uključuje povezane automobile, strojeve, različita brojila, daljinsko mjerenje i potrošačku elektroniku - zasjeniti broj mobilnih telefona. 

Mogućnosti primjena IoT-a su široke. Između ostalog, uključuju pametne zgrade i gradove, pametnu logistiku, upravljanje voznim parkovima, agrikulturu, kao i pametno upravljanje energijom. 

Organizatori očekuju kako će konferencija SpliTech okupiti 400 sudionika. Besplatne ulaznice možete nabaviti putem servisa Evenbrite.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!