PUT DO ZVIJEZDA

Želite više reakcija na Facebooku? Donosimo nekoliko brzih savjeta

06.04.2019 u 08:03

Bionic
Reading

Radite sadržaje na Facebooku, a nitko vas ne lajka? Želite doći do više ljudi od uskog kruga prijatelja? Evo nekoliko kratkih i učinkovitih metoda koje bi vam mogle pomoći

Facebook je izvrsna platforma za stvaranje zajednica. Iznimno je popularan, a kao drugo - korisnicima pruža hrpu opcija za komunikaciju i stvaranje publike. Tim rečeno, ako imate dobru ideju i napravili ste Facebook stranicu, evo kako ćete najbrže privući velik broj ljudi.

Za početak, objavljujte sadržaj koji mislite da će dobro rezonirati kod vaše publike. Razmislite kakvu publiku privlačite i napravite stvari koje će ih potaknuti da svoje prijatelje upute prema vašoj stranici. Kao drugo, ispunite sve rubrike u formularu stranice. Web adrese, kontakti, adrese - svi ovi elementi vaš sadržaj čine pristupačnijim, pogotovo ako ste vezani uz neku lokaciju.

Nadalje, koristite hashtagove. Premda oni nisu popularni na Facebooku, njihova moć je nezanemariva. Hashtagovi povezuju sličan sadržaj, što znači da je korisnicima lakše doći na vašu Facebook stranicu ako ona koristi termine koji se podudaraju s njihovim interesima.

Treće - komunicirajte. Odgovarajte na komentare, pričajte sa pratiteljima i dajte im osjećaj da se nalaze u zajednici, odnosno da vam je zbilja stalo da im pomognete ili da im odgovorite na pitanje. Četvrto - omogućite dijeljenje svojeg sadržaja i dijelite tuđe sadržaje (uz njihovu dozvolu, naravno).

za stolna računala

Postanite majstor WhatsAppa uz ove praktične savjete

Pogledaj galeriju

Konačno, ako zbilja ozbiljno želite da se vaš sadržaj ili proizvod širi društvenim mrežama, kontaktirajte influencere koji bi na svojem blogu mogli pričati o vašem proizvodu ili sadržaju.