MOJ POSAO

Zapošljavaju Ericsson Nikola Tesla, Visage Technologies i mnogi drugi

04.12.2017 u 13:41

Bionic
Reading

Ovotjedni popis slobodnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Ericsson Nikola Tesla zapošljava na poziciji Cloud Solution Specialistt. Kandidat treba dobro poznavati engleski jezik, imati želju za putovanjem u različite zemlje unutar Europe, Azije i Latinske Amerike. Potrebne su vještine sistem administracije te brzo rješavanje problema. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

Nimum i Travel Soft

Nimum je najstariji Red Hat premier partner u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju, planiranju, integraciji, instalaciji i održavanju malih i velikih računalnih sustava. Trenutno zbog povećanja opsega posla zapošljavaju nove kolege, zaljubljenike u Linux i OSS. Prijavite se na oglas do 14. prosinca.

Travel soft iz Splita je nova informatička tvrtka čiji je cilj razvijanje naprednih i modernih softverskih rješenja namijenjenih turističkim agencijama i iznajmljivačima smještaja ali i ostalim subjektima u turizmu. Trenutno zapošljavaju .NET Web Programera i .NET Windows Programera za rad u Splitu. Rok prijave je 15. prosinac pa požurite poslati svoju prijavu.

Crosvalla i Visage Technologies

Crossvallia, vodeća svjetska konzultantska i razvojna tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu, cloud computing i sigurnost pomaže svojim klijentima pokrenuti velike podatkovne sustave. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Software Quality Assurance Engineer, a rok prijave je 10. prosinac.

Visage Technologies, tvrtka je osnovana u Švedskoj, a za svoje sjedište u Zagrebu zapošljavaju osobu na poziciji R&D Engineer – Computer Vision/ Machine Learning. Kandidat bi trebao imati softversko inženjerska znanja, mogućnost razumijevanja kompleksnih algoritama te izvrsno znanje engleskog jezika. Rok prijave na oglas je 6. siječnja.