Panasonic fotoaparat

Zamijenite vaš stari fotoaparat novim uz odličan popust

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U novoj promociji koja traje od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019. možete kod odabranih partnera predati svoj stari fotoaparat bilo koje marke i u zamjenu dobiti popust za kupovinu jednog od novih Panasonicovih fotoaparata LUMIX G, uključujući atraktivne modele GH5, GX9, G9 i GX80

Odabrani Panasonicovi partneri u Hrvatskoj pokrenuli su u suradnji s Panasonicom još jednu od sjajnih sezonskih promocija: kupcima se ovog puta nude veliki popusti na fotoaparate!

Ako u razdoblju od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019. kod nekog od odabranih maloprodajnih partnera predate svoj stari fotoaparat (bilo koja marka i model), imate priliku kupiti neki od novih modela iz serije LUMIX G uz značajan popust! Popusti ovise o modelu fotoaparata koji se kupuje, a detaljne informacije možete dobiti kod Panasonicovih partnera.

Sve što trebate napraviti je jednostavno:

1) Uzeti svoj stari fotoaparat bilo koje marke i posjetiti prodavaonicu partnera Anigota, Sancta Domenica ili Se-Mark

2) Predati u dućanu svoj stari fotoaparat

3) Kupiti neki od novih Panasonicovih fotoaparata koji sudjeluju u akciji u istom dućanu u kojemu ste predali svoj stari fotoaparat najkasnije do 6. siječnja 2019., do kraja radnog vremena trgovine (ili na web-dućanu istog partnera, najkasnije do 6. siječnja 2019. u 16h)

I to je to!

Promocija vrijedi za fizičke osobe i za poduzetnike. Detaljna pravila promocije možete preuzeti u dućanima partnera.

Promociju organiziraju i provode isključivo Panasonicovi partneri Anigota, Sancta Domenica ili Se-mark

U promociji sudjeluju brojni atraktivni modeli fotoaparata iz serije LUMIX G, uključujući G9, GH5, GX9, G7, G80 i GX80, kao i odabrani objektivi. Točan popis možete pronaći u dućanima partnera ili na Panasonicovim web-stranicama

Fotoaparati iz serije LUMIX G nude vrhunsku kvalitetu slike i odlikuju se brojnim naprednim mogućnostima, uključujući snimanje 4K videa i (na odabranim modelima) funkciju 6K PHOTO, a dobitnici su brojnih nagrada na nezavisnim testovima stručnih časopisa, web-stranica i organizacija za testiranje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!