ADATA POWER BANK

Zagrebački T-Centri korisnicima nude 'Punjač to go'

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 18.01.2017 18:20
  • Objavljeno 16.12.2016 u 13:18
adata punjac

adata punjac

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

Koliko god bili pametni, život mobilnih uređaja koje svakodnevno koristimo uvelike ovisi o kapacitetu ugrađene baterije. Hrvatski Telekom odlučio je doskočiti ovom problemu te je svim svojim korisnicima ponudio prijenosni punjač mobilnih uređaja

Pametni telefoni jedan su od najvažnijih alata u komunikaciji. No, mobiteli su i puno više od toga. To su multimedijalni uređaji s cijelim nizom alata koji korisnicima olakšavaju svakodnevno funkcioniranje. Ono što korisnici često ističu kao ključnu prednost smartfona je upravo trenutačna i brza razmjena informacija, što je gotovo uvijek slučaj, no što kada baterija iscuri? Upravo zbog te velike količine podataka koji se razmjenjuju, aplikacija i platformi koje se paralelno koriste, baterije na pametnim telefonima na traju dovoljno dugo. Najčešće je slučaj da se baterija isprazni baš onda kada mobitel korisniku najviše treba.

Hrvatski Telekom pronašao je rješenje za takve neplanirane situacije i od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač ADATA Power Bank PV120. Cijena punjača je 100 kuna, a ako ga korisnik u roku od pet dana vrati u taj ili neki drugi T-Centar, puni iznos će mu biti vraćen. Punjač ADATA omogućuje korisnicima dva punjenja, prilagođen je svim smartfonima, brzo se puni i vrhunskog je dizajna.

Punjač to Go HT

Punjač to Go HT

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!