DOLAZE FILTRI

YouTube za iPhone ima izvrsnu novu značajku

15.01.2020 u 10:31

Bionic
Reading

YouTube je konačno uveo filtre za videe uz pomoć kojih ćemo lakše prebirati po hrpi emisija koje nismo stigli pogledati

Google na sve iPhone i iPad uređaje danas donosi filtre za karticu s pretplatama (Subscription). Dodavanje lakšeg raspoznavanja videa u teoriji bi trebalo olakšati prebiranje po hrpi videa koje nismo stigli pogledati, prenosi 9to5Google. Premda značajka još nije dostupna za Androide, Google naglašava da to ima u planu. Filtri će, ukratko, korisnicima olakšati raspoređivanje nepregledanih videa na kanalima na koje su pretplaćeni.

Korisnici koji odluče koristiti filtre mogu pregledati sve nepregledane videe odjednom, samo one koji su objavljeni danas, videe koje su počeli gledati, videe na kanalima koje nisu uopće gledali ili jednostavno - pogledati listu svih objava. Pritiskom na filtre, korisnici mogu vidjeti listu videa koji odgovaraju određenom filtru - u obrnutom kronološkom redu.

Zvuči vam zbunjujuće i beskorisno? Ne brinite - filtri nisu obavezni dio novog YouTubea i moguće ih je u potpunosti isključiti.

Trenutno dostupni filtri nude relativno osnovne funkcije koje bi kompanija, ako ih korisnici odluče koristiti, mogla proširiti i usavršiti (filtri za duljinu videa bi, na primjer, mogli biti jako korisni).