VISOKA KVALITETA

YouTube predstavlja specijalizirani HD kanal

19.12.2008 u 07:45

Bionic
Reading

Nakon što je krajem prošlog mjeseca predstavio svoj video player u širokom formatu YouTube sada predstavlja zasebnu stranicu odnosno kategoriju namijenjenu upravo objavljenim video isječcima HD rezolucije

Odsurfate li na ovu adresu, dočekat će vas sva sila HD materijala koji će vam užitak gledanja video zapisa definitivno podići na višu razinu. Klikom na priloženi link vidjet ćete popis video isječaka HD rezolucije, a klik na pojedini od njih pokreće video. S donje desne strane priloženog playera na svakom video isječku visoke razlučivosti pojavljuje se tipka 'wach in HD' koja snimku otvara u HD razlučivosti.

Osim toga, YouTube predstavlja još ponešto noviteta. Otvorene su podstranice youtube.com/news, youtube.com/music, i youtube.com/movies na kojima će vam ovaj online servis ponuditi pregledavanje najpopularnijih video isječaka u svakoj od pojedinih kategorija.

Više o novitetima pročitajte na službenom blogu YouTubea, a svakako pogledajte neki od dostupnih video isječaka u HD razlučivosti. Nećete požaliti.