NOVITET

Vipnet nudi fiskalne blagajne za smartfone

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 21.02.2013 18:04
  • Objavljeno 21.02.2013 u 18:04
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Telekom operator će od 1. ožujka u ponudu uvrstiti rješenje koje omogućuje korištenje pametnih telefona i tableta kao fiskalnih blagajni

Cijena usluge, koja uključuje i održavanje aplikacije te telefonsku podršku, iznosi 60 kuna + PDV mjesečno, bez ugovorne obveze.

Sve što je potrebno za izdavanje fiskalnog računa preko Vip blagajne je pristup internetu na uređaju na kojem se aplikacija koristi. Uz instalirani mobilni printer, Vip blagajnu je moguće koristiti i na tabletu ili na pametnom telefonu, kao i na drugim uređajima, pri čemu sami upravljate administracijskim dijelom aplikacije za izdavanje računa.

Administracijskom dijelu pristupa se preko internetskog preglednika. Vip svojim korisnicima mobilnog interneta neće naplaćivati podatkovni promet za potrebe fiskalizacije.

Na raspolaganju su, između ostalog, mogućnost izrade računa za različite načine plaćanja, pregledne evidencije artikala i usluga s cijenama te stanja zaliha, pregleda izdanih računa i ispisa računa za računovodstvo.

Uz Vip blagajnu, u ponudu je uključen i niz uređaja. Uz ugovor na 24 mjeseca možete odabrati pametni telefon (Vip Racer) i mobilni printer za 140 kuna + PDV mjesečno te tablet i žičani printer za 160 kuna + PDV mjesečno, kao i mobilni printer po cijeni od 80 + PDV mjesečno, odnosno žičani printer po cijeni od samo 60 kuna + PDV mjesečno.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!