ZA BRZI ZALOGAJ

[VIDEO] KFC stoji iza računala koje ima spremnik za pečenu piletinu. Da, dobro ste pročitali

24.12.2020 u 11:17

Bionic
Reading

KFC je u suradnji s Cooler Masterom napravio PC računalo koje služi kao izvor pečene piletine. Upoznajte KFConsole

2020 je godina koja jednostavno ne prestaje davati, kažu iz Makeuseofa. Nikad nismo mislili da ćemo vidjeti vijest u kojoj KFC ulazi u svijet stolnih računala, no kao što smo očekivali, to je napravio sa stilom, ujedinivši snage sa poznatim proizvođačem Cooler Master. Njihov proizvod je mješavina reklame, vica i genijalnosti, a ime mu je KFConsole.

Ne radi se o prvotravanjskoj šali - riječ je o PC-ju koji može pokretati igre u 4K pri 240 sličica u sekundi dok u isto vrijeme grije krilca do savršenstva.

O čemu se točno radi?

KFConsole je PC koji može grijati piletinu - radi se o računalu koje ima posebni dio za pečenu perad. Sudeći prema izgledu uređaja, riječ je o cilindričnom crnom kućištu koje ima ladicu u koju se može spremiti slasni zalogaj - konkretno, oko dva pileća krilca.

Izvor: Društvene mreže

Cooler Master kao tehničke specifikacije navodi Intel Cluck Nuc 9 Extreme Compute Element. Njegova uloga je smanjenje prostora koje zauzima kućište dok u isto vrijeme zadržava performanse gejming računala.

Za grafiku je zaslužna ASUS-ova kartica koju je moguće zamijeniti novom i bržom (kad za to dođe vrijeme), a cijelu stvar podupiru čak dva Seagateova SSD-a od 1 TB. Računalo, prema proizvođaču podržava virtualnu stvarnost, ray tracing i gejmanje pri 240 sličica u sekundi.