TEHNOLOGIJA ZA UŽITAK

Vibrator kojim upravljate - smartphoneom

07.01.2014 u 11:39

Bionic
Reading

Tvrtka OhMiBod je tijekom sajma CES u Las Vegasu predstavila blueMotion, intimni masažer kojim, osim vas, može upravljati vaš/a partner/ica

Uz pomoć odgovarajuće aplikacije za Android i iOS, blueMotion bi trebao pružiti ženama užitak putem vibracija kojima može upravljati vlasnica osobno ili netko drugi, piše Mashable, koristeći svoj pametni telefon kao daljinski upravljač.

Opremljen čipom za Bluetooth i mini motorom, vibrator postavite na strateško mjesto u gaćice. O veličini se ne morate brinuti - jedna odgovara svima.

Motor reagira na upute koje dobiva od aplikacije i pametnog telefona, uz pomoć ugrađenih značajki poput brzinomjera, zaslona osjetljivog na dodir i tipki za ugađanje glasnoće. Usto, može i snimiti do 60 sekundi zvuka - recimo, partnera kako vam govori da vas voli - pa možete imati vibracije jedinstvenog obrasca.

Da bi sve funkcioniralo kako treba, uređaj s aplikacijom mora biti u granicama dometa Bluetootha. No u pripremi je i model koji će povećati doseg.

Uređaj je djelo Briana Dunhama i njegove supruge Suki, koji su se dizajnu domislili nakon što su shvatili kako više vremena provode igrajući se sa smartphoneima nego u intimnim trenucima zajedno. Već imaju cijelu liniju visokotehnoloških igračaka za seks, uključujući vibratore koje je moguće uskladiti s ritmom omiljene glazbe.

Na tržištu bi se trebao pojaviti tijekom ožujka, po cijeni od 129 dolara (oko 760 kuna).