U12 PLUS

Ups, procurilo: HTC greškom razotkrio svoj najnoviji super smartfon

22.05.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Tajvanski proizvođač slučajno je putem pokusnog dijela službene stranice razotkrio svoj najnoviji pametni telefon nekoliko dana prije službene objave

Testna poddomena HTC-ove službene stranice je, prema Rolandu Quandtu, nedavno potvrdila već poznate značajke i dizajn HTC-ovog nadolazećeg flagshipa, kao i njegovu cijenu. Uređaj će u Kini koštati 5,888 yuana, što je okvirno 5,753 kune, imat će 6 GB RAM-a, 128 GB zapremnine, a nastojat će se suprostaviti oštroj konkurenciji u vidu Samsung Galaxyja S9, Apple iPhonea X i Huaweijevog P20 Pro.

Potvrđene značajke i neobični izgled

Pored vrlo uočljive odsutnosti čuvenog 'zuba' na vrhu ekrana, HTC također izbjegava i mega-popularni OLED ekran. Prikaz uređaja imat će dijagonalu 6 inča, kao i WQHD+ Super LCD6 panel rezolucije 1440 puta 2880 piksela.

BRZI PREGLED

Na ovih sedam zanimljivih značajki novog Androida vrijedi obratiti pažnju

Pogledaj galeriju

U12 Plus također će imati zvučnike Boomsound, otpornost na vodu standarda IP68, slot za microSD koji uređaju može dati do 2TB dodatnog prostora, bateriju od 3500 mAh, te konačno - procesor Snapdragon 845.

Propali faktor iznenađenja

Naravno, testna stranica je brzo ostranjena nakon slučajne objave, što znači da je HTC shvatio o čemu se radi. Na žalost marketingaša koji su htjeli svakog iznenaditi novim uređajem, na internet su procurile slike, cijena i tehničke karakteristike uređaja.

HTC U12 Plus na tržište stiže ove srijede.