OMAKLO IM SE

Ups! Amazon objavio datum izlaska i cijenu novog PlayStationa

18.07.2016 u 16:50

Bionic
Reading

Naravno, objava ima više veze s Amazonovim sektorom za prodaju negoli s onime iz Sonyja, no to je već očekivana praksa na kakvu su se već navikli posjetitelji poznatog dućana

Kako god okrenuli, izgleda da je tajna razotkrivena. Nova verzija konzole PlayStation imena PlayStation Neo na tržištu bi trebala biti dostupna 13. listopada po cijeni od 399 eura. Informaciju o proizvodu Amazon je 'prosipao' te ju vrlo brzo maknuo, no kao što to obično i biva - internet je bio brži. Ovo je među ostalim rezultiralo člankom koji upravo čitate.

Prije negoli ljutito zapitate koji je vrag pak sad PlayStation Neo, recimo da se radi o poboljšanoj verziji popularnog PlayStationa 4 koja osim već prisutne kolekcije igara donosi bolju zapremninu i procesorsku snagu nužnu za pokretanje - pogodili ste - igara za virtualnu stvarnost.

Premda Sony od tihe najave konzole nije pokazao pretjerani entuzijazam ka guranju Nea pod nos postojećim vlasnicima 'starije' četvorke, neminovni početak agresivnije reklamne kampanje morao je početi prije ili kasnije.

Čini nam se da će uskoro uslijediti službeni demanti ili potvrda ovih informacija.