HARMONY 900

Upravljajte s do 15 uređaja novim daljincom iz Logitecha

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.08.2009 11:54
  • Objavljeno 11.08.2009 u 11:54
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Tvrtka Logitech danas predstavlja novi daljinski upravljač Logitech Harmony 900 uz redizajniranu RF tehnologiju, touch screen u boji i intuitivne tipke. Na taj način vam daljinski upravljač Logitech Harmony 900 omogućava jednostavnije upravljanje televizorom te uživanje u filmovima, igrama i glazbi

Daljinski upravljač Harmony 900 s redizajniranom RF tehnologijom omogućava jednostavno upravljanje i na 30 metara udaljenosti od uređaja bez dodatne gnjavaže koja se često povezuje s postavljanjem radio frekvencijskom tehnologije. Bitno je postaviti jedan IR blaster te jedan ili dva mini blastera na ormariće ili police u blizini uređaja kojima se želi upravljati (za razliku od drugih daljinskih upravljača s RF tehnologijom, u ovom slučaju nije potrebno povezati odašiljač sa svakim uređajem).

Zasnovan na dizajnu nagrađivanog Logitechovog daljinskog upravljača Harmony One, Harmony 900 ima tipke jasno raspoređene u četiri zone (brojevi, DVD upravljač, D-pad sa zvukom i kanalima te zaslon s izbornikom). Ukupno je 44 osnovnih tipki prikazano na daljinskom upravljaču Harmony 900, a svaka je zasebno napravljena kako bi pružila korisne taktilne aluzije, dok korisnik upravlja s daljincem i dok ne gleda u njega.

Logitechov online setup omogućuje da Harmony 900 daljinski upravljač bude aktivan i radi što je jednostavnije moguće. Čarobnjak za online prilagođavanje brzo i jednostavno vodi kroz postavke, ažurirajući sve dostupne komponente. Uz dodani softver Harmony omogućeno je programiranje daljinskog upravljača uz pripadajući IR kod iz Logitechove baze kodova koja sadrži preko 225.000 uređaja od preko 5.000 različitih proizvođača.

Dostupnost univerzalnog daljinskog upravljača Logitech Harmony 900 se očekuje diljem Europe u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.959 kuna. Dolazi u paketu s bazom za punjenje, obnovljivim baterijama, napajanjem za električnu energiju, IR blasterom i dva mini blastera. Logitech će također omogućiti online dostupnost za blaster i paket mini blastera u nekim od regija Europe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi