TJEDAN POPUSTA ONLINE

Ubodite Samsungov smartphone za ljeto jeftinije

05.06.2013 u 11:26

Bionic
Reading

Tek ulazite u svijet mobilne telefonije? Niste zadovoljni sadašnjim telekom operaterom? Od 5. do 16. lipnja, povoljnije možete doći do Samsungovih pametnih telefona, a pojeftinila je i tarifa s kojom dolaze u paketu

Najbolja webshop ponuda nudi plavi Samsungov smartfon Galaxy S3 mini u paketu sa zvučnikom X-Mini uz popust od 400 kuna, po cijeni od 398 u tarifi Plan za surfanje L

Bijeli Galaxy Fame stiže zajedno s karticom mikroSD kapaciteta osam GB i adapterom za SD, po cijeni od 148 kuna u tarifi Plan za surfanje L.Uz ta dva uređaja čeka vas i poseban poklon.

Usput, tarifa Plan za surfanje L pojeftinit će za 15 kuna, sa 165 na 150 kuna mjesečno, ako ste novi korisnik ili prijeđete s drugih mreža na T-Mobile.

Ako koristite trajni nalog, možete dobiti još po 200 kuna popusta. Uređaja ima u ograničenim količinama. Požurite ako ih se želite domoći s popustom.

Ponuda vrijedi samo za kupnju u HT-ovu webshopu. Svaki mjesec, otprilike u ovo vrijeme, potražite posebne tjedne ponude, u sklopu kojih će izdvojiti ponešto iz svoje ponude što ćete moći nabaviti uz popust.

Ako vam zatreba pomoć pri kupnji u webshopu, zatražite je putem chata od prodajnih agenata. Kliknite na ikonicu s natpisom 'Imate pitanje?' u donjem desnom kutu ekrana i pričekajte da vam se javi prvi koji je slobodan.

Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog telekoma

Pogledajte i video:

Najbolja webshop ponuda