PRODUCENTI OBEĆALI

U novom Mass Effectu seksat ćemo se 'puno i kvalitetno'

19.01.2017 u 06:41

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme slušamo o Mass Effectu: Andromeda. Bila to šetnja glavnim brodom Tempest, kako će igrin mod za jednog igrača 'surađivati' s onim za više igrača, no sad smo došli do krunskog dragulja reklamne kampanje - seksanja

Budimo iskreni, trljanje poligona oduvijek je bila jedna od najvećih tema izvorne trilogije, što znači da ni u Andromedi nećemo zastraniti predaleko od dobro utemeljenih korijena. Uostalom, nakon što su ispucali skoro apsolutno sve adute kojima su mogli privući publiku, bilo je samo pitanje vremena kad ćemo popričati o seksanju.

Uglavnom, kako stvari stoje, u igri ćemo se seksati 'puno i kvalitetno' ako je vjerovati igrinom producentu Mikeu Gambleu koji je na Twitteru objasnio kamo stvari idu u privatnim odajama svemirskog broda Tempest.

Eto. Sad možemo zbilja spavati mirno znajući da nas u igri čeka ispunjenje svih seksualnih fantazija vezanih uz ograničene seksualne aktivnosti u sklopu Mass Effecta: Andromede. Šalu na stranu, ne čudi nas što je Gamble odlučio spomenuti seksanje i romansu, s obzirom da su spomenute igrale ključnu ulogu u apsolutno svim nastavcima čuvene trilogije.

Kako će to izgledati u konačnici i što je Gamble mislio pod kvalitetnim seksanjem saznat ćemo 24. ožujka kad Mass Effect: Andromeda uleti u digitalne i analogne dućane videoigrama širom svijeta.

Igra će, podsjećamo, biti dostupna na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju.