NOVITETI

U Hrvatsku stigao Evolveo StrongPhone G4, snagator među mobitelima

14.02.2017 u 08:23

Bionic
Reading

Kako tvrde u češkoj tvrtci Abacus Electric, koja stoji iza brenda Evolveo, StrongPhone G4 odlikuje jedinstveni zaštitni okvir SolidStone, izrađen od magnezija koji bi taj pametni telefon trebao dodatno zaštititi od udaraca i padova

Pametni telefon StrongPhone G4 sa zaslonom dijagonale pet inča (12,7 centimetara) opremljen je kamerom s osam megapiksela i Sonyjevim senzorom Exmor R, s podrškom za snimanje u punoj HD kvaliteti. Pogoni ga četverojezgreni 64-bitni procesor Mediatek radnog takta 1,4 GHz, temeljen na arhitekturi ARM Cortex A53, podržan grafičkim procesorom Mali T720 i s tri GB RAM-a. Baterija je kapaciteta 3.000 mAh.

Podržava do dvije kartice SIM (mikro/nano) na mrežama 4G/LTE ili kombinaciju kartice SIM i mikro SDHC za proširenje memorije. Funkcionirat će i ako je umetnuta samo jedna kartica SIM. U skladu s certifikatom IP68, otporan je na slatku vodu (do između jednog i tri metra dubine, na barem pola sata), udarce, vibracije i trešnju. Koristi operativni sustav Android 6.0 Marshmallow. Može dijeliti internetske veze (tethering), a nudi i podršku za prijenosni WiFi, USB On The Go, e-kompas, senzor svjetlosti, senzor blizine te G senzor. Evolveo StrongPhone G4 dostupan je u prodaji u Mobisovoj prodajnoj mreži po cijeni od 2.699 kuna.

Evolveo StrongPhone G4 Izvor: Društvene mreže / Autor: Evolveo