još novosti

Twitter uskoro uvodi izvrsnu opciju za sve koji žele malo privatnosti

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 08.04.2022 09:43
  • Objavljeno 08.04.2022 u 09:43
tportal

Izvor: Creative Commons / Autor: Brett Jordan / Pexels

Popularna društvena mreža najavila je korisnu mogućnost micanja spominjanja vašeg profila u tuđim objavama

Twitter će konačno korisnicima dozvoliti da 'izađu' iz narative. Kompanija je 7. travnja objavila da testira nov način na koji se korisnici mogu izvući iz razgovora u kojima ne žele sudljelovati. Kompanija ovu značajku naziva 'nespominjanje'. Sigurni smo da će velik broj korisnika poznate društvene mreže nakon dolaska ove funkcije biti sretniji.

Korisnici koji testiraju ovu značajku do nje mogu doći klikom na izbornik sa tri točkice kako bi izvukli dijalog 'izlaska iz razgovora'. U objašnjenju funkcije piše da micanje spominjanja u obliku poveznice neće maknuti vaše korisničko ime iz razgovora, piše TechCrunch.

Kompanija je odbila komentirati koliko korisnika dobija novu funkciju, no napominje da će testiranje ići na globalnoj razini i prema ograničenom broju korisnika. 'Odspominjanje' je također dostupno samo na stolnoj verziji Twittera, što znači da ćette, iako ste pozvani u test, blagodati privatnost moći iskusiti samo putem računala.

Nakon što korisnik odluči maknuti spominjanje u tuđim objavama, njihovo korisničko ime će se zasiviti, što znači da su izašli iz razgovora i da ih se u temu više ne može pozvati. Nespominjanje također isključuje notifikacije.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!