NASTAVAK ZA 'FALLOUT: NUKA BREAK'

Tvorci legendardnog Fallouta će se pojaviti u tematskom akcijskom serijalu

17.07.2014 u 15:00

Bionic
Reading

U slučaju da Kickstarter kampanjom Wayside Creations prikupe 60 tisuća američkih dolara, u njihovoj web seriji inspiriranoj Falloutom će se pojaviti i dizajneri tog legendarnog igraćeg naslova, Chris Avellone i Brian Fargo

Fallout: Nuka Break se pokazao vrlo uspješnom web serijom uz dvije snimljene sezone i dovršenom pričom. Ipak, obožavatelji su htjeli još od Wayside Creationsa, a to će i dobiti. Nuka Break će se izgledno nastaviti s podnaslovom 'Tales from the Wasteland', a koji će se baviti Rangerom i otkrivanjem njegove priče.

Kickstarter kampanja je za početak imala cilj od 20 tisuća američkih dolara, koji je vrlo brzo ispunjen, a dodatni postavljeni cilj je prikupljanje ukupno 60 tisuća dolara kako bi se u web seriji pojavio i dvojac poznat po svom radu na Fallout igrama. Chris Avellone je radio na naslovima Fallout 2 i Fallout: New Vegas, dok je osnivač Interplaya Brian Fargo radio na izvornom Falloutu, Falloutu 2 i Wastelandu.


'Ovi očevi Fallouta će se pojaviti u filmu, ali nećemo se zaustaviti tu. Snimit ćemo i posebnu produženu verziju njihove scene kao bonus', stoji u objavi na stranici Kickstarter kampanje. U slučaju da niste ranije imali priliku pratiti web serijal Fallout: Nuka Break, svakako posjetite stranicu Wayside Creationsa. U kampanji je moguće sudjelovati na ovom linku uz minimalnih 1$.

Tvorci legendardnog Fallouta će se pojaviti u tematskom akcijskom serijalu