CROWDFUNDING

Tuš za zube novi je gadget o kojemu se priča

31.10.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Na Kickstarteru traje kampanja kojom se prikupljaju sredstva za ToothShower, sustav za oralnu higijenu koji omogućuje da ritual pranja zubi obavljate u kadi ili pod tušem

Pogonjen vodom, sustav ToothShower će u potpunosti očistiti površinu vaših zubi, tvrdi autorica kampanje na Kickstarter koja je dosad od 480 financijera prikupila više od 47 tisuća američkih dolara na Kickstarteru. Četkica za zube uspije pokriti tek 60 posto, kaže. 

Sustav ToothShower osmislila je dentalna higijeničarka Lisa Guenst nakon što je shvatila koliko pacijentima može biti zahtjevno koristiti končić za zube, kao i koliko nepraktično može biti kad taj postupak pokušavaju izvesti vodom. 

Sustav se sastoji od postolja kojeg instalirate na zid vašeg tuša, četkice za zube s dvije glave koja bi trebala čistiti prednju i stražnju stranu vaših zuba istovremeno te dio koji koristite za usitnjavanje hrane, ali i jezik.

Spa for your mouth! ToothShower.com Izvor: Društvene mreže / Autor: ToothShower LLC

Dio koji u stvari omogućava preskakanje korištenja zubnog končića je vrh za ispiranje, pomoću kojeg možete dohvatiti inače teško dostupne dijelove usta i zubiju. Zadnji sastavni dio je masažer desni koji raspoređuje sedam mlazova vode kako bi uklonio ostatke između zuba i potaknuo cirkulaciju u zubnom mesu. 

Tijekom kampanje na Kickstarteru ToothShower košta 79 dolara. Očekuje se kako će isporuke krenuti u svibnju iduće godine, piše Digital Trends.

Ove stvari nikad nemojte 'guglati' Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pixabay CC0