TJEDAN POPUSTA ONLINE

Tri smartfona na sniženju. Požurite!

06.11.2013 u 15:53

Bionic
Reading

Tek ulazite u svijet mobilne telefonije? Niste zadovoljni sadašnjim telekom operaterom? Od 5. do 15. rujna povoljnije možete doći do pametnih telefona

Najbolja webshop ponuda nudi crni Alcatelov smartfon One Touch S'POP u paketu s mikroSD karticom od četiri GB snižen na osam kuna u svim tarifama.

Huawei Ascend Y300 stiže zajedno s karticom mikroSD kapaciteta četiri GB i adapterom za SD po cijeni od osam kuna u tarifi Plan za surfanje L. Snižen je 200 kuna u razdoblju do 15. rujna, a količine su ograničene.

Treći sniženi uređaj u tjednu online popusta je LG Optimus L5 II. Njega imate priliku uhvatiti po cijeni od 148 kuna u tarifi Plan za surfanje L.

Popust možete ostvariti prijelazom s bonova na pretplatu i razgovarati bez brige o nadoplati računa. S tarifom na pretplatu uz kupnju uređaja možete uštedjeti do 720 kuna.

Ako ste novi korisnik ili želite prijeći iz druge mreže u HT, na tarifi Plan za surfanje L ostvarit ćete popust od 15 kuna, sa 165 na 150 kuna mjesečno.

Koristite li trajni nalog, možete dobiti još po 200 kuna popusta. Uređaja ima u ograničenim količinama pa požurite ako ih se želite domoći s popustom.

Ponuda vrijedi samo za kupnju u HT-ovu webshopu.

Kupnjom u webshopuHrvatskog Telekoma korisnici će zaobići čekanje u redu ili na telefonskoj liniji te time uštedjeti na vremenu kupujući iz svoje kuće. Dodatna prednost je i ušteda novca, jer kupnjom putem interneta štede 200 kuna na svim mobilnim uređajima.

Plaćanje u webshopu obavlja se putem kreditne kartice ili pouzećem prilikom preuzimanja uređaja. Svaki mjesec otprilike u ovo vrijeme potražite posebne tjedne ponude u sklopu kojih će se izdvojiti ponešto iz ponude što ćete moći nabaviti uz popust.

Ako vam zatreba pomoć pri kupnji u webshopu, zatražite je putem chata od prodajnih agenata. Chat agenti su virtualni prodavači koji gotovo nikad ne spavaju. Točnije, dostupni su svakoga dana do 23 sata. Više od šest tisuća posjetitelja stranice hrvatskitelekom.hr mjesečno zatraži pomoć chat agenta u kupovini, pri odabiru uređaja, tarife ili paketa, a oni im pomažu donijeti odluku koja opcija najbolje odgovara njihovim potrebama.

Kliknite na ikonicu s natpisom 'Imate pitanje?' u donjem desnom kutu ekrana i pričekajte da vam se javi prvi koji je slobodan.

Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog Telekoma

Pogledajte i video: