promotivne cijene u Linksu

Trebate poslovni laptop? Ova tri modela mogla bi biti idealan izbor za vaše potrebe

05.03.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Zamislite laptop koji ne samo da prati vaš tempo, već vas i inspirira da idete korak dalje. Upravo to nude Lenovo poslovni laptopi koji se do 11. ožujka mogu kupiti po promotivnim cijenama u Linksu

U dinamičnom svijetu poslovanja, gdje svaka sekunda i svaki klik mogu značiti važnu razliku, pravi alat ne da samo olakšava rad, već ga na neki način i transformira. Upravo s tim na umu, Links donosi posebno ponudu Lenovo poslovnih laptopa koji su osmišljeni kako bi omogućili maksimalnu produktivnost, bez kompromisa po pitanju mobilnosti.

Budući da svaki poslovni korisnik najbolje zna da u tom svijetu nema mjesta za rutinu, Linksova promotivna ponuda laptopa poprilično je raznovrsna. No, kako bi vam pomogli u odabiru, izdvajamo tri modela koja će zadovoljiti potrebe apsolutno svih poslovnih korisnika i to – dugoročno.

Promotivna ponuda za Lenovo poslovne laptope u Linksu vrijedi do 11. ožujka ili do isteka zaliha.

Lenovo ThinkPad T14 G4 (21HD005FSC)

Kad korisnici traže od laptopa izdržljivost i kvalitetu izrade, kao odličan izbor postavljaju se upravo ThinkPadovi. Ovaj model, ThinkPad T14 G4, dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe poslovnih korisnike kojima su važne dobre performanse za obavljanje različitih zadataka i pouzdanost koja je na koncu i jedna od glavnih odlika Lenovove cijele linije ovih laptopa.

Model kojeg smo izdvojili iz Linksove promotivne ponude, pogonjen je moćnim 10-jezgrenim Intel Core i7 1355U procesorom koji radi na taktu od 5 GHz, a koji je u ovom slučaju uparen s 32 GB DDR5 RAM-a brzine 5.200 MHz, 1 TB SSD-a i 12 MB Intel Smart Cachea. Zahvaljujući ovakvoj konfiguraciji, ovaj ThinkPad uhvatit će se u koštac sa svim vrstama problema koje je potrebno brzo i efikasno riješiti.

Nadalje, jedna od važnijih stavki svakako je i zaslon. ThinkPad T14 G4 ima 14-inčni 2,8K (2.880 x 1.800) OLED zaslon frekvencije osvježavanja od 60 Hz, čija svjetlina ide sve do 400 nita. Vizualno iskustvo upotpunjeno je naprednom Intelovom HD grafikom, što čini ovaj laptop dobrim suputnikom i za one koji vole obrađivati fotografije, kako na profesionalnoj, tako i na hobističkoj razini.

Od ostalih značajki, izdvojit ćemo da ovaj laptop dolazi s nizom priključaka, uključujući USB 3.2, USB-C, HDMI 2.1 i DisplayPort, a ima i Wi-Fi 6 te Bluetooth 5.3 tehnologiju za pružanje brze i pouzdane bežične veze. Baterija kapaciteta 52,5 Wh osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem, čime se omogućuje rad van ureda bez prekida, a onima koji su stalno u pokretu vjerojatno znači i činjenica da laptop teži samo 1,37 kilograma.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga G8 (21HQ002VSC)

Linija laptopa Yoga, od samih je početaka u Lenovovom portfelju bila simbol fleksibilnosti, dizajnirana da zadovolji potrebe modernih poslovnih korisnika koji cijene kombinaciju snage, portabilnosti i svestranosti. ThinkPad X1 Yoga G8 pravo je utjelovljenje tih vrijednosti, donoseći vrhunske performanse i eleganciju.

Opremljen Intel Core i7 1355U procesorom od 10 jezgri, ovaj laptop nudi vrhunsku snagu koja će bez problema upravljati i najzahtjevnijim zadacima, a svakako treba napomenuti i Intel Smart Cache od 12 MB te 16 GB DDR5 RAM-a s taktom od 6.400 MHz, zbog kojih je multitasking na ovoj Yogi zapravo – 'dječja igra'.

Posebnost ove Yoge svakako je i 14-inčni WUXGA (1.920 x 1.200) LED-IPS zaslon s osvjetljenjem od 400 nita i podrškom za touchscreen, što laptop čine idealnim za poslovne prezentacije i interaktivni rad u timu. Dodatna pogodnost je i što dolazi s Windowsom 11 Pro, Full HD web kamerom, čitačem otiska prsta za dodatnu sigurnost te osvijetljenom tipkovnicom.

Kad se sve to uzme u obzir, uz raznovrsne priključke i tehnologije za povezivanje, može se sa sigurnošću reći da ThinkPad X1 Yoga G8 postavlja nove standarde u segmentu poslovnih laptopa.

Lenovo ThinkPad X1 G11 Carbon (21HM007GSC)

Za one čiji su profesionalni zahtjevi na najvišoj razini i koji uvijek traže više, ThinkPad X1 G11 Carbon predstavlja svojevrsni ključ za ulazak u domenu gdje se vrhunska produktivnost susreće s naprednom tehnologijom i sofisticiranim dizajnom. Ovaj laptop prvenstveno je dizajniran da zadovolji potrebe najzahtjevnijih korisnika, kombinirajući visoke performanse s modernim inovacijama.

U samom srcu ovog laptopa, nalazi se Intel Core i7 1355U procesor s brzinom od 5 GHz i čak deset jezgara, što omogućuje brzo i učinkovito obavljanje čak i najkompleksnijih zadataka. U svemu tome, ne treba zaboraviti i 12 MB Intel Smart Cachea, 32 GB DDR5 RAM-a s brzinom od 6.000 MHz i SSD od 2 TB, čime je osigurana izuzetna brzina, učinkovitost i sposobnost multitaskinga.

S 14-inčnim 2,8K (2.880 X 1.800) OLED zaslonom koji se može pohvaliti osvjetljenjem od 400 nita, vizualni doživljaj podjednako je zapanjujući kao i performanse uređaja. Kvaliteta prikaza osjetit će se u svakom poslovnom izazovu, bilo da radite na novom vizualu, prezentaciji ili samo pregledavate podatke u tablicama, lako ćete uvidjeti da je riječ o uređaju ozbiljne kvalitete.

Tik iznad zaslona, vješto se smjestila komunikacijska traka s Full HD kamerom koja dolazi s poklopcem za privatnost, što će cijeniti oni koji putuju i rade na daljinu, a pritom nerijetko „sastanče“ preko videokonferencijskih aplikacija. Za bolju komunikaciju tijekom video poziva, tu su i četiri 360-stupanjska mikrofona s AI tehnologijom za uklanjanje buke, kao i podrška za Dolby Voice.

Kao što je slučaj i s ostalim vodećim modelima iz ove linije ThinkPada, tu je i funkcija Intel Unison koja ovaj laptop pretvara u središnje mjesto vašeg digitalnog ekosustava, omogućujući jednostavnu sinkronizaciju s vašim Android ili iOS uređajima za upravljanje pozivima, porukama i datotekama. Iako ovaj model teži svega 1,12 kilograma, izdržljivost mu je i dalje neupitna, što dokazuje i vojni MIL-STD 810H standard.

Promotivne cijene

  • Lenovo ThinkPad T14 G4 (21HD005FSC) – 2499,99€
  • Lenovo ThinkPad X1 Yoga G8 (21HQ002VSC) – 3.069,99€
  • Lenovo ThinkPad X1 G11 Carbon (21HM007GSC) – 3.299,99€

Cijela promotivna ponuda Lenovo laptopa dostupna je na Linksovoj službenoj web stranici.