BESPLATNE VIDEOIGRE

Tražite razonodu za vikend? Zaigrajte Never Alone i Beyond Blue potpuno besplatno

21.04.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Epic Games još jednom nudi igre za vikend eskapade, a u besplatnoj kolekciji ovog tjedna nalaze se meditativni Beyond Blue i indie platformer Never Alone

Epic Games, u već uigranom stilu, i ovog tjedna nudi nekoliko igara za ljubitelje indie razbibrige.

Ljubitelji morskih avantura uživat će u casual iskustvu Beyond Bluea, igre s jakom glazbenom pozadinom, zanimljivom grupom protagonista i temom otkrivanja dubokog oceana kroz oči istraživačice Mirai.

Igra je smještena u blisku budućnost, a u njoj preuzimate ulogu člana znanstvenog tima koji koristi napredne tehnologije koje omogućuju gledanje, slušanje i interakciju s oceanom na 'smisleniji način nego što je čovjek ikad mogao'. Igra je besplatna sve do idućeg četvrtka, a možete je preuzeti ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Beyond Blue

Druga igra, Never Alone, atmosferična je kombinacija slagalice i platformske igre temeljene na tradicionalnoj priči naroda Iñupiat s Aljaske.

U igri vodite glavne likove Nunu i Lisicu u modu za jednog igrača ili kooperativnom načinu igre za više gejmera, putujete smrznutom tundrom, skačete preko opasnih ledenih formacija, plivate kroz podvodne pećine i suočavate se s poznatim i nepoznatim dušmanima.

Never Alone je besplatan do idućeg četvrtka, a možete ga preuzeti ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: E-Line Media