VANI JE

Minecraft Legends je dostupan u Hrvatskoj

19.04.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Najnoviji pripadnik Minecraft franšize igračima pruža kombinaciju strategije i akcije, a dostupan je na skoro svim zamislivim platformama, ukljujući neke televizore

Mojang Studios objavljuje da je Minecraft Legends sada dostupan za Xbox Series X/S i Xbox One konzole, PC na Windowsu i Steamu, Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass za konzolu i PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, te putem Gaming Huba na Samsung Smart televizorima. Na svim navedenim uređajima od početka je dostupna i mogućnost igre u više igrača na različitim platformama.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft/Mojang

Minecraft Legends nova je akcijsko-strateška igra Mojang Studiosa i Blackbird Interactivea u kojoj igrači istražuju zemlju raskošnih bioma, eko-sustava i bogatih resursa koji su na rubu velike promjene. Počela je invazija Piglina i na igračima je da inspiriraju saveznike i povedu ih u strateške bitke kako bi spasili Overworld.

Za više informacija o Minecraft Legends, pogledajte današnju objavu Minecraft Legends i službeni trailer. Minecraft Legends je također dostupan putem PC Game Passa.