TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

04.03.2024 u 13:45

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

CARNET zapošljava Voditelja Odjela u Sektoru računalne infrastrukture i servisa - Razvojni inženjer (m/ž). Opis poslova uključuje održavanje postojećih internih i javnih aplikacija, razvoj novih aplikacija te podršku korisnicima. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva i poznavati programske jezike PHP i JavaScript te rad s bazama podataka kao što su MySQL i PosgreSQL. Nude ti mogućnost pohađanja edukacija, fleksibilnu radnu okolinu i rad od kuće. Javi im se do 6. ožujka.

Pine Beach Adriatic Eco Resort, prvo ime za turističko naselje i kamp koje nudi jedinstven doživljaj eko i robinzonskog turizma, traga za pojačanjem na radnom mjestu: ICT specijalist (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, a posao, između ostalog, podrazumijeva konfiguraciju mrežne opreme, terenske intervencije i brigu oko otklanjanja problema te koordinaciju s dobavljačima IT opreme i usluga. Ako želiš postati dio dinamičnog tima i razvijati svoju karijeru, pošalji im svoj životopis do 18. ožujka.

FACC razvija sustave i skupine komponenata za zrakoplovnu industriju i proizvodi vrhunske kompozitne komponente od vlakana. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, trenutno zapošljavaju na poziciji: IT Business Solutions Professional (m/ž). Nude ti odlične uvjete za rad, ugodnu radnu atmosferu, raznoliko i međunarodno radno okruženje te priliku za redovito usavršavanje znanja i vještina. Ako su te zainteresirali, javi im se do 21. ožujka.

Imaju više od 75 godina iskustva u prehrambenoj industriji i 50 godina u farmaceutskoj industriji, a broje gotovo 6.300 zaposlenih. Nalaze se usred snažnog investicijskog ciklusa i traže nekog poput tebe! Oni su Podravka i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Stručnjak za implementaciju HRIS sustava (m/ž). Pružaju ti velik izbor edukacija i razvojnih programa, ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci, policu osiguranja od 0-24, plaćeni dopust za sve važne osobne potrebe, Multisport karticu, sistematski pregled, božićnicu, uskrsnicu i još mnogo toga. Prijave primaju do 11. ožujka.

BCC Services posluje u Hrvatskoj još od 1969., s naslijeđem britanskog ICL-a te Fujitsu Services i sada BCC Services. Trenutno tragaju za Sistem inženjerom (m/ž) s najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva i visokom razinom tehničkog znanja o virtualizacijskim tehnologijama, Microsoft tehnologijama te pohrani i zaštiti podataka. Prepoznaješ se u tom opisu? Sjajno! Javi im se do 10. ožujka i postani dio tima koji će ti omogućiti profesionalni rast i razvoj!