TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

12.02.2024 u 14:27

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Blitz zapošljava na radnom mjestu: Motion Designer & Video editor (m/ž). Opis posla uključuje dizajn i izradu 2D i 3D animacija, sinkronizaciju animacije s glazbom i OFF-om, montažu video priloga, emisija, najava filmova i TV spotova te rad na više projekata istovremeno. Prednost pri zapošljavanju imat će odgovorne, kreativne i samoinicijativne osobe, koje će se s punom odgovornošću i entuzijazmom pridružiti njihovom timu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se najkasnije do 17. veljače.

Skilja je njemačka tvrtka za softverski inženjering sa snažnom prisutnošću u Hrvatskoj (Istra). Tim radi na uzbudljivim novim tehnologijama vezanim uz analizu teksta, razumijevanje dokumenata i prepoznavanje slika. Svoj tim u Hrvatskoj žele unaprijediti talentiranim i inovativnim inženjerima koji vole analizirati probleme i smišljati rješenja za njih, a trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Junior Developer for AI Model Development (m/ž). Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od doma (50 posto) i 25 dana godišnjeg, a prijave primaju do 17. veljače.

Tvrtka VENIO INDICIUM traži osobu za radno mjesto Programer mobilnih aplikacija (m/ž) za rad na razvoju mobilnih poslovnih informacijskih sustava, prvenstveno na njihovim mobilnim aplikacijama VENIO mERP, VENIO myERP i VENIO µERP, ali i novim projektima koji su u tijeku. Zauzvrat ti nude rad na velikim i značajnim projektima, različite edukacije, certificiranja i treninge, do 27 dana godišnjeg odmora, povremeni rad od kuće te super ekipu punu entuzijazma. Svoj životopis im pošalji do 28. veljače.

ENNA FRUIT, vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Informatičar (m/ž). Opis posla uključuje pružanje tehničke podrške korisnicima, educiranje i savjetovanje zaposlenika o korištenju informatičke opreme te nadzor mrežnog prometa u realnom vremenu, a novim kolegama nude dinamično radno okruženje i sjajne kolege, mogućnost razvoja, edukacije te stimulativne uvjete. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 18. veljače.

Želiš raditi kod top poslodavca u turizmu? Prijave se na oglas za radno mjesto Tehničar za audiovizualnu opremu (m/ž), jer te čeka dobar posao u Imperial Rivieri! Potrebno je posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na poslovima održavanja audiovizualne opreme, a nude ti osiguran smještaj ili mogućnost subvencije najma stana, mogućnost profesionalnog razvoja, stručno usavršavanje i sudjelovanje u edukacijama. Pošalji im molbu i životopis do 18. veljače.