ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

18.05.2020 u 10:44

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atratktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Odaberite svojeg favorita i javite im se već danas

iOLAP je međunarodna tvrtka koja nudi izvanredna rješenja vrhunskih tehnologija za niz vodećih američkih i europskih tvrtki. Daleko od užurbane prijestolnice, ponose se pogledom na Jadran, modernim uredskim prostorima i zabavnom, a opet profesionalnom kulturom poduzeća. Ako si oduvijek želio raditi na mjestu koji nudi jedinstvene izazove koji vode prema financijskom uspjehu i vrhunskoj karijeri, iOLAP je pravo mjesto za tebe! Trenutno otvorene pozicije kao i uvjete rada možeš vidjeti ovdje.

Ako tražiš dinamičnu i motivirajuću okolinu, spreman si preuzeti inicijativu i odgovornost za vlastite projekte, pridruži se timu stručnjaka i iskoristi stalnu mogućnost usavršavanja kroz rad na izazovnim i zanimljivim projektima na poslovima istraživanja novih tehnologija i razvoja programskih rješenja. ZMS Info je već više od 25 godina vodeća tvrtka za razvoj vlastitih aplikativnih rješenja u sustavima elektronskih plaćanja karticama, a trenutno traže Software Developera (m/ž).

Uprise je mlada, brzorastuća informatička tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj, a rade za međunarodne partnere u EU i širom svijeta. Trenutno su u potrazi za 3D character animatorom (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako imaš iskustva u 3D animacijama, kreativan si i timski igrač, onda si prava osoba za njih. Raditi možeš i preko studentskog ugovora. Ako te ovaj oglas privukao, svoj CV im možeš poslati najkasnije do 22. svibnja.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla Sektor Razvoj softvera i poslovnih rješenja traži odgovornu i motiviranu osobu, za radno mjesto Voditelj odjela poslovne analize i upravljanja projektima (m/ž). Ukoliko imaš VSS tehničkog, prirodoslovnog ili ekonomskog smjera te 5 godina iskustva u sličnim poslovima, javi im se do 7. lipnja i pridruži se njihovu timu.

Srce traži Java programere/developere (m/ž) zainteresirane i motivirane za rad u timovima za razvoj i održavanje modernih informacijskih sustava odnosno web i serverskih aplikacija baziranih na Java platformi i relacijskim bazama podataka, a za potrebe sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske. Potrebno je imati završen sveučilišni diplomski ili specijalistički diplomski stručni studij informatike, računarstva ili sličnog usmjerenja te godinu dana iskustva. Oglas Sveučilišta u Zagrebu sveučilišnog računskog centra je aktivan do 29. svibnja