SVE ZA DIABLO

Tražite posao? Blizzard traži novog direktora

05.07.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Sadašnji direktor Diabla 3 napušta tvrtku, pa u Blizzardu traže osobu koja će vremešnu franšizu povesti u svijetl(ij)u budućnost

Direktor igre tek je jedan od pola tuceta otvorenih radnih mjesta vezanih uz još službeno nenajavljeni projekt radnjom smješten u svijet Diabla.

U Blizzardu kažu kako traže direktora koji će biti vizionar za cijelu franšizu, kao i lice koje će ju predstavljati. zasad nije jasno je li riječ o novom nastavku, još jednoj ekspanziji kakva je bila Reaper of Souls ili nešto posve drukčije.

Josh Mosqueira, koji je u Blizzard došao 2011. godine, bio je direktorom igre za Diablo 3. Na tom je mjestu zamijenio Jaya Wilsona 2013. Wilson je nedavno otišao iz Blizzarda nakon što je u toj tvrtci proveo deset godina.


Mosquiera je Blizzard napustio u potrazi za novim prilikama, ostavljajući Diablo 3 i tim koji brine za igru u dobrom stanju, objavili su iz te tvrtke dodavši kako će ispražnjeno mjesto popuniti interno ili dovesti osobu izvana.

Diablo 3 objavljen je za Mac i Windows u svibnju 2012. Ekspanzija Reaper of Souls stigla je u ožujku 2014., dok su izdanja za konzole Ultimate Evil Edition objavljena u kolovozu 2014.

Više:Polygon