GEJMING

Tražite besplatne igre za vikend? Ugrabite ove izvrsne naslove

02.10.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Ovog vikenda u ponudi su tri naslova: ekscentrični i vizualno impresivni Pikuniku, distopijski Sludge Life i jedan predstavnik stare škole - Death Rally Classic

Želite ovog vikenda zaigrati nešto novo a ne troši vam se novac? Trenutno u ponudi stoje tri naslova koja će, uz malo sreće, pogoditi upravo vaš ukus.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Devolver Digital

Prvi od njih je Pikuniku, Devloverova platformska avantura puna neobičnih likova koji otkrivaju zavjeru, pokreću revoluciju i sve to rade uz zdravu dozu slagalica i istraživanja. Igra je dostupna na Epic Storeu, a bit će besplatna do 8. listopada.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Devolver Digital

Sludge Life je simulacija vandalizma u otvorenom svijetu koja, pored neobične glazbene pozadine, nudi zanimljiv svijet pun bizarnih likova. Ako ste neodlučni oko toga želite li igru preuzeti ili ne, dajte si vremena - Sludge Life je besplatan do svibnja iduće godine i dostupan je preko Epic Games Storea.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Remedy

Death Rally Classic prva je Remedyjeva igra ikad. Riječ je o akcijom nabijenoj utrci iz pričje perspektive u kojoj brutalno nadograđeni motori, vatreno oružje i nemilosrdna eliminacija protivnika nije nešto negativno - štoviše, sve navedeno se podržava. Igru je moguće nabaviti preko Steama i prema svemu sudeći - cijena od 0 kn bit će trajna.