TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

19.02.2024 u 06:49

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva zapošljava Suradnika za digitalne programe (m/ž). Potrebno je poznavati rad u svim najzastupljenijim programima za obradu digitalnih sadržaja, imati iskustvo u radu na digitalnoj komunikaciji i posjedovati napredne vještine za samostalno osmišljavanje te izradu foto i video sadržaja na digitalnim platformama. Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti motivacijsko pismo i životopis, a rok za prijavu ističe 24. veljače.

Manpower Hrvatska u ime klijenta, traži osobu za dinamično i izazovno radno mjesto: Interni revizor (m/ž). Opis posla uključuje testiranje i provjeru sustava internih kontrola po svim poslovnim funkcijama, periodičko provođenje revizijskih postupaka prema unaprijed definiranom planu, predlaganje redefiniranja postojećih operativnih procedura. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te imati visoko razvijen profesionalni integritet, etičnost i odgovornost prema radnim zadacima. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 24. veljače.

Zanima te održavanje i razvoj SAP modula? Ako je tvoj odgovor potvrdan, savršeno ćeš se uklopiti u Podravkin tim, na radnom mjestu: Viši poslovno-informatički konzultant – SAP konzultant za SD modul (m/ž). Nude ti pristup brojnim edukacijskim materijalima, mentora za uvođenje u posao, subvencioniranu prehranu, sistematski pregled jednom godišnje, subvencioniranu prehranu, uskrsnicu, božićnicu, regres, dar za dijete i niz drugih pogodnosti! U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 24. veljače.

KING ICT kao jedna od vodećih tehnoloških kompanija s međunarodnim dosegom i dugogodišnjim iskustvom širi svoj tim terenske i servisne podrške u Osijeku i zapošljava više kolegica ili kolega na poziciji: ICT tehničar (m/ž). Kao član njihovog tima kontinuirano ćeš se educirati, imati mogućnost napredovanja, raditi s poznatim i izazovnim klijentima te koristiti pogodnosti poput dodatnog zdravstvenog osiguranja, mogućnosti otkupa opreme i raznih obiteljskih benefita. Svoj životopis im pošalji do 4. ožujka.

Tvrtka VENIO INDICIUM traži osobu za radno mjesto Programer mobilnih aplikacija mid/senior (m/ž) za rad na razvoju mobilnih poslovnih informacijskih sustava, prvenstveno na njihovim mobilnim aplikacijama VENIO mERP, VENIO myERP i VENIO µERP, ali i novim projektima koji su u tijeku. Zauzvrat ti nude rad na velikim i značajnim projektima, različite edukacije, certificiranja i treninge, do 27 dana godišnjeg odmora, povremeni rad od kuće te super ekipu punu entuzijazma. Svoj životopis im pošalji do 28. veljače.