OPREZNO

The Order 1886: Pet razloga zašto trebate pričekati s kupovinom igre

16.12.2014 u 06:31

Bionic
Reading

Jedan od novinara koji je imao priliku zaigrati obećavajući The Order 1886 savjetuje da pričekate i ne kupujete igru prije njena izlaska

Eurogamerov Ian Higton prije nekoliko dana imao je prilike zaigrati dijelove nadolazeće akcijske avanture smještene u mješavinu viktorijanskog i steampunk settinga. Iako Sony očigledno ulaže mnogo u marketing igre koja prema prvim foršpanima izgleda zaista dobro, Higton u svojem videoprilogu kaže da je prepuna problema i nedostataka

Naime nekoliko nivoa koje je imao prilike odigrati bilo je ispunjeno quick-time eventima, danas vrlo omraženima među imalo ozbiljnim gejmerima.


Osim toga, tu je i 'vođenje igrača za ruku' iliti maksimalno olakšavanje svih zadataka u igri, zbog čega ona ne predstavlja pretjeran izazov.

Pet razloga zašto pričekati sa The Orderom 1886


Kao najveći nedostatak Higton spominje vrlo osrednju borbu, daleko od one viđene u Unchartedu ili Gears of Waru. Da ne duljimo, sve njegove zamjerke pogledajte u vrlo informativnom prilogu, no imajte na umu – čovjek je igrao verziju igre koja nije finalna.