6. i 7. listopada

The Geek Gathering vraća se u Osijek nakon deset godina: Na više lokacija okupit će svjetska imena i profesionalce iz IT industrije

28.09.2022 u 15:49

Bionic
Reading

Iako je prošlo skoro 10 godina od posljednje konferencije, mnogi se i dalje sjećaju događanja The Geek Gathering. Stoga su IT entuzijasti odlučili vratiti ga u Osijek. Početkom listopada grad na Dravi The Geek Gathering okupit će velika svjetska imena i profesionalce iz IT industrije te još jednom potvrditi status softverskog grada

The Geek Gathering održat će se u razdoblju od 6. do 7. listopada. Glavnu riječ vodit će tech stručnjaci, kreatori ideja i inovatori koji će staviti naglasak na ekspertizu. Oslobođen od nepotrebnog, ovaj skup će omogućiti da sagledate perspektive stručnjaka, razgovarate o strategijama i uhvatite se u koštac s različitim pristupima rješavanju problema, ističu organizatori.

Kažu da je cilj događaja povezivanje svih sudionika kroz interaktivna predavanja, radionice, okrugle stolove i druženja, a sve će se to odvijati na više lokacija u centru grada:

● Kino Urania - Geeks on the big screen & workshops

● Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek (GISKO) i Restoran Lumière - Masterclasses

● Trica Caffe bar - Discussion and chill

Neki od predavača su Mislav Malenica (CEO, Mindsmiths), Srđan Kovačević (CEO, Orqa), Bojan Alikavazović (SOC Tier 3 analyst, Diverto), Shuaiqi Sun (UX/UI team lead, Design system architect), Ivan Levak (Freelance designer), Wekoslav Stefanovski (Head of development, Sourcico), Tonimir Kišasondi (Information security consultant, Apatura), Igor Vuk (Senior manager, Co-funder, Apatura), Marko Jovanovac (Founder, Symbol), Ivan Rajković (Founder and CEO, SpectreXR), Josip Stuhli ( CTO, SofaScore), Radovan Baćović (Data engineer, GitLab) te mnogi drugi.

'Volimo reći kako The Geek Gathering nije konferencija već okupljanje profesionalaca i stručnjaka iz IT sektora koji će kroz druženje i zabavu razmijeniti mišljenja, vještine i iskustvo, te se na kraju međusobno povezati. Posebno smo fokusirani na kvalitetu i stručnost predavača te na ugodnu i opuštenu atmosferu koju osiguravamo kroz koncept kakav dosad nije viđen u Osijeku', ističe Feđa Ivanšić, generalni direktor konferencije.

Ideja ovoga formata događaja je sasvim drugačija, kažu organizatori koji vjeruju da će upravo to druženje učiniti posebnim. Kako bi se ostvarila vizija i veliko iskustvo The Geek Gatheringa, događaj će biti ograničen na 500 sudionika. Ulaznice su dostupne putem poveznice.

'Dva dana učenja, razmjene iskustava, upijanja najnovijih trendova, stvaranja novih poznanstava i poslovnih veza, dobrog druženja, uživanja i zabave - ukratko, sve to donosi The Geek Gathering', zaključuju organizatori.