NOVE ZNAČAJKE

Telegram Premium dobio je 'beskonačne' animirane emojije, a tu je ponešto i za neplatiše

22.09.2022 u 08:08

Bionic
Reading

Najnovija verzija popularnog programa za dopisivanje u svojoj plaćenoj verziji korisnicima nudi hrpu novog sadržaja koji bi, pretpostavljamo, trebao navući nove korisnike koji bi za ovu aplikaciju bili spremni iskeširati oko 5 eura mjesečno

Telegram je svojim korisnicima neplatišama pružio pristup većem broju emojija koji, piše Verge, donosi 'desetke' reakcija se koje mogu ubaciti u bilo koji razgovor. Oni oni koji plaćaju 4.99 dolara mjesečno za 'Premium' paket dobit će beskonačnu zalihu reakcija u obliku podesivih animiranih emojija, kao i nekolicine drugih novih značajki.

Oni koji se odluče plaćati Telegram Premium dobit će i mogućnost postavljanja apsolutno svih animiranih emojija kao status (za razliku od besplatnih sedam) koji zavisno o temi mogu mijenjati boju. Primjerice, možete birati rotirajući kontroler kako biste svima dali do znanja da pucate na svojem Xboxu. Ikonica će se pojavitu će se na listi kontakata kod prijatelja, na listama za razgovore, unutar grupa i na stranici profila - umjesto običnog bedža 'Premium'.

Telegram uvodi i bolji sustav za prijavu koji pomaže 'korisnicima koji se često odjavljuju i prijavljuju' te koji može slati privremeni kod na vašu email adresu ili koristi prijavu uz Apple ili Google. Korisnici iOS-a vidjet će da je sučelje za prijavu poboljšano i ima 'zabavne' animacije koje su do nedavno imali samo vlasnici Androida.

Kad smo već kod vlasnika Androida, aplikacija sad ima glađe animacije za multimedijske datoteke, kao i ikonu apliakcije koja se podudara s bojom vašeg sustava. Dio za preuzimanje, kao na iOS-u, sad ima listu prioriteta, što znači da možete birati koja će se datoteka preuzeti prva.

Konačno, tu je i bolji način povezivanja i dijeljenja Telegram profila. Umjesto običnog t.me/korisničkoime, sad možete imati i format korisničkoime.t.me kojeg je lakše dijeliti i izgovoriti.